«Βέτο» των παικτών της Μάντσεστερ για Μουρίνιο

Είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο το καταλληλότερο πρόσωπο για να διαδεχθεί τον Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πάντως, η απάντηση είναι «ΟΧΙ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται έχουν ασκήσει «βέτο» στο ενδεχόμενο πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν γνωστοί μάνατζερ που χειρίζονται την ποδοσφαιρική αγορά, είναι πλέον δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ένας Ιταλός μάνατζερ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport»: «Είναι σίγουρο ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά ο φαν Χάαλ ποντάρει στην υποστήριξη των παικτών, οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα τον Μουρίνιο».

Μεγάλη μερίδα των παικτών δεν επιθυμεί ούτε την παραμονή του Λουίς Φαν Γκάαλ, όπως ενδεχομένως να προκύπτει από τα λεγόμενα του Ιταλού ατζέντη. Είναι πιθανό η διοίκηση των «μπέμπηδων» να στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα