Βήμα πρόκρισης για τη Skoda Ξάνθη

Πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η Skoda Ξάνθη μετά τη νίκη της μέσα στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή με σκορ 0-1 στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Αν οι Ακρίτες προασπίσουν το αποτέλεσμα αυτό στη ρεβάνς στα Πηγάδια, τότε θα καταφέρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να φτάσουν στο μεγάλο τελικό και φυσικά να διεκδικήσουν τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της ιστορίας τους!

Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 7’, με τον φορμαρισμένο Βραζιλιάνο Κλέιτον και παρά την κατά διαστήματα έντονη πίεση του «Γηραιού», κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει το σημαντικό προβάδισμα. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Ηρακλή που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Ο διαιτητής Μήτσιος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βασιλακάκη, Τσιλιανίδη, Ιντζόγλου, Κυριακίδη και Καρυπίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (61’ Κάσσος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (83’ Τσιλιγκίρης), Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης (69’ Λουκίνας), Κυριακίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι (71’ Βάλτερ), Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (80’ Παπαστεριανός), Γούτας, Καρυπίδης, Ράνος (78’ Καπετάνος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα