Γέφυρα επιστροφής Σαμαρά στη Σέλτικ!

Γέφυρες για την αναβίωση της μεταξύ τους συνεργασίας κτίζουν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Σαμαράς και η ομάδα της Σέλτικ, ο προπονητής της οποίας ζήτησε την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού!

Εφόσον καταλήξουν σε… νέο γάμο οι δύο πλευρές, ο «χωρισμός» τους θα μοιάζει με… ερωτικό καβγαδάκι, το οποίο όμως, είχε αίσιο τέλος. Όπως φαίνεται, ο Γιώργος Σαμαράς επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, όσο σε καμία άλλη. Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και ο σύλλογος της Σκωτίας, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα, ζήτησε από τη διοίκηση την ανάκτηση του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί άκρως απαραίτητο στα πλάνα του.

Η όλη συμπεριφορά του Γιώργου Σαμαρά παραπέμπει στο σενάριο επιστροφής του στη Σκωτία. Ο διεθνής παίκτης απέρριψε πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, για τριετές συμβόλαιο, από ομάδα της Κίνας, ενώ αρνήθηκε και τις προτάσεις της Μπεσίκτας (34 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα) και Λοκομοτίβ Μόσχας (40 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα).

Παράλληλα, ενώ έχει δεχθεί κρούσεις από έναν αρκετά σημαντικό αριθμό ομάδων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Σαουθάμπτον, η Σεβίλλη και το Αμβούργο, εκείνος εξαντλεί τα περιθώρια που του δίνονται για να απαντήσει, προκειμένου, προφανώς, να έρθει πιο… κοντά με την μέχρι πρότινος ομάδα του, τη Σέλτικ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα