Γεγονός ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία

Το μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή έκανε το πρωί του Σαββάτου η Πίπα Μίντλετον, η εντυπωσιακή αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η 33χρονη έλαμπε στη λευκή πανάκριβη τουαλέτα αξίας 40.000 λίρες, ενώ είχε μαζέψει πίσω τα μαλλιά της.

Στο σοβαρό προφίλ που επιτάσσει το πρωτόκολλο, η Πίπα Μίντλετον φόρεσε ένα ροζ σατέν φόρεμα με το αντίστοιχο καπέλο της.

“Η Πίπα ήθελε κάτι κλασικό, αλλά και κάπως τολμηρό για να αντανακλά την προσωπικότητά της” δήλωσε μια φίλη της Πίπα, που συνδύασε το γαμήλιο φόρεμα με χειροποίητες γόβες Manolo Blahnik.

Τα ανιψάκια της, Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ συμμετείχαν στην τελετή ως παρανυφάκια και έκλεψαν την παράσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα παιδιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ήταν και το… βαρόμετρο για να αλλάξει η ώρα της τελετής, καθώς είναι πολύ μικρά και θα πρέπει να ξεκουραστούν το μεσημέρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πίπα Μίντλετον είχε δώσει ρητή εντολή, προκειμένου στο γάμο της να μην παραβρεθεί η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να μην την επισκιάσει. Ο ίδιος έφτασε στο χώρο της τελετής μαζί με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και είναι άγνωστο αν η σύντροφος του έδωσε το “παρούσα”, η θα βρεθεί αργότερα στη δεξίωση.

Να υπενθυμιστεί ότι στη δεξίωση, η Πίπα Μίντλετον ζήτησε από τους καλεσμένους της να αλλάξουν ενδυμασία, υποχρεώνοντας τους πάντες να έχουν έτοιμο δεύτερο επίσημο ένδυμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα