Γη, ύδωρ, ουρανό και άστρα η Γιουνάιτεντ για Νεϊμάρ!

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο πατέρας του Νεϊμάρ είχε βάλει μπουρλότο στις στήλες των «μετεγγραφικών φημών», εκμυστηρευόμενος την πληροφόρηση που είχε για πρόταση 190.000.000 ευρώ προς την Μπαρτσελόνα για τον γιό του!

Η είδηση αυτή δεν είχε συνοδευτεί με την πληροφορία περί της ομάδας που σκοπεύει να κάνει αυτή την πρόταση-μαμούθ και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά, τις αποκαλύψεις τις έκανε η βρετανική εφημερίδα «SUN», η οποία έφερε στο φως το ήλιου ότι την πρόταση αυτή σκοπεύει να την κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει λίγο πίσω την ώρα που οι λοιπές αγγλικές ομάδες βάζουν μπόλικο χρήμα και που η Σίτι δείχνει να κερδίζει τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της πόλης, οπότε δεν αποκλείεται να είναι αυτή η μεγάλη της απάντηση. Αν η είδηση είναι αληθινή, τότε σκοπεύει σχεδόν να διπλασιάσει το ποσό ρεκόρ που κρατά η Ρεάλ Μαδρίτης (104.000.000 ευρώ για τον Μπέιλ). Φαίνεται πως τα μεγαλύτερα πάρε-δώσε θα συνεχίσουν να διεξάγονταν μεταξύ αγγλικών και ισπανικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα