Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται τώρα ο Τσάρλι Σιν

 

Μετά και το σκάνδαλο που ξέσπασε και τη θύελλα αντιδράσεων, όταν ο Τσάρλι Σιν αποκάλυψε δημόσια ότι είναι φορέας του ΗIV, συνεχίζοντας όμως να έχει κανονική σεξουαλική ζωή, αφού σύμφωνα με τον ίδιο έκρυβε από τις ερωτικές παρτενέρ του το πρόβλημα του, τώρα έρχεται με ακόμη σοβαρότερες κατηγορίες, αυτές της απόπειρας δολοφονίας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Los Angeles Times ο 50χρονος ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες το οποίο και επιβεβαίωσε ότι το όνομα του εμπλέκεται με μια περίεργη υπόθεση. Μία από τις πρώην ερωμένες του, η Σκότιν Ρος, φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο Σιν ήθελε να πληρώσει 20.000 δολάρια για να τη «βγάλουν από τη μέση».

Μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει από που ξεκίνησε η φήμη της απειλής ενώ η κίτρινη ιστοσελίδα Radar Online υπερασπίζεται την πρώην σταρ του ερωτικού κινηματογράφου καθώς έχει, όπως λέει, στα χέρια του ηχητικό απόσπασμα από διάλογο του Σιν όπου ακούγεται να λέει ότι «αυτό που κάνει η Ross είναι προδοσία», ότι είναι μια γυναίκα «από φαμίλια εκβιαστών» και ότι θα έδινε με ευκολίας «20.000 δολάρια για να της βουλώσουν το στόμα».

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα αρνείται να παραδώσει στις αρχές το ηχητικό απόσπασμα.

lllll

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα