Γιώργος Κιμούλης: Βρήκε τη νέα μούσα του(εικόνες)

 

Αν και η σχέση τους ξεκίνησε με επαγγελματικές βάσεις, δεν άργησε να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, σε σημείο να είναι αχώριστοι και εκτός θεατρικής σκηνής.

Ο Γιώργος Κιμούλης που καιρό έψαχνε να βρει την ιδανική παρτενέρ για να τον συνοδεύσει στην παράσταση το «Μαυροπούλι» που θα ανεβάσει στο θέατρο «Άλμα», στο πρόσωπο και το ταλέντο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, βρήκε τη νέα του μούσα. Ξεχωρίζοντάς τη για το ταλέντο της, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν άργησε να γοητευτεί από την προσωπικότητά της και την απαράμιλλη ομορφιά της.

Καθημερινά περνούν αρκετό χρόνο μαζί, προσπαθώντας να κρατήσουν τη γέννηση της φιλίας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο και λογικό επόμενο ήταν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν καλά το δημοφιλή ηθοποιό και θεατρικό δημιουργό, διανύει την καλύτερή του φάση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα