Γκολάρα και ασίστ ο υπερδαιμονισμένος Μήτρογλου (Video)

Φανταστικά πράγματα από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε τα 25 γκολ στη σεζόν σε 36 παιχνίδια (κι ενώ πέρσι πέτυχε 25 σε 45) και όλα δείχνουν πως διανύει την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του (αρκεί ένα γκολ για να πετύχει και επισήμως)

Στο ματς με την Μπελενένσες πέτυχε με μαγικό τρόπο το 2-0 στο 52’ «καθαρίζοντας» το ματς, ενώ κρατούσε για το τέλος και μία ασίστ (για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0 από τον Ζόνας). Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είναι 5ος σκόρερ με 14 γκολ σε 1.642 λεπτά συμμετοχής (ένα γκολ ανά 117 λεπτά), ενώ συνολικά έχει επιχειρήσει 52 τελικές προσπάθειες (28 στο στόχο), που σημαίνει πως έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος σε σχέση με τις τελικές.

Μόνο ο Μπας Ντοστ της Σπόρτινγκ με 22 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ) έχει καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος (22 γκολ σε 54 τελικές) και καλύτερο ποσοστό σκοραρίσματος ανά λεπτά συμμετοχής (ένα γκολ ανά 86 λεπτά).

Η Μπενφίκα μετά από την τεσσάρα πέρασε ξανά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας. Δείτε το απίθανο πλασέ του Μήτρογλου στη φάση του 2-0 που ξεκίνησε και τελείωσε από τον Έλληνα κορυφαίο επιθετικό, με τον σπίκερ να λέει “Μανίφικο Μήτρογκολ”…:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα