Γουστάρει Ουζουνίδη ο Μπεργκ

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο που κρατήθηκαν για να δημοσιευτούν την επόμενη μέρα έκανε ο Σουηδός φορ του ΠΑΟ, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είχε τα καλύτερα να πει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

«Είμαστε σε καλό δρόμο με τον καινούριο μας προπονητή. Έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον προηγούμενο. Είναι μεγάλη η διαφορά στον τρόπο που αμυνόμαστε και αυτό νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό στο να κρατάς το αποτέλεσμα και να παίρνεις νίκες. Πιστεύω ότι αμυνόμαστε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Προσπαθούμε πολύ να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του και δουλεύουμε γι’ αυτό. Κάνουμε αυτά που μας ζητάει, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε το πρωτάθλημα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και νικάμε εμείς τα παιχνίδια μας και μετά να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλο黨

Για την ατομική του δραστηριότητα τόνισε:

«Προσπαθώ πολύ και δουλεύω. Είναι μεγάλη η σεζόν και προσπαθώ να είμαι φρέσκος για τα παιχνίδια. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θέλω να βοηθάω την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κάνουμε συνεχώς νίκες. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή για τις γιορτές, που πρέπει να τα κερδίσουμε»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα