Δεληζήσης: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης κόντρα και στον Ολυμπιακό επεσήμανε με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος μίλησε και για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη…

«Από τη στιγμή που ήρθε η μπάλα σε εμένα, ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Δεν ήταν εύκολο να συγκρατηθώ από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Σίγουρα υπήρχε άγχος, γιατί θέλαμε μόνο νίκη. Ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεν είχαμε καλή ανάπτυξη για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα με την είσοδο του Φαρινόλα στα δεξιά.

Κατά τη γνώμη μου, όλα τα παιχνίδια έπρεπε να τα παίζουν κανονικά οι αντίπαλοι για να υπάρχει αξιοπιστία. Ο ΟΦΗ το απέδειξε και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως έκανε και ο Εργοτέλης που έπαιξε για τη νίκη. Ελπίζουμε την τελευταία αγωνιστική να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εκείνο που θέλουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα