Δεν γνωρίζει τίποτα για Ρεάλ ο Φαλκάο

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε πως το μοναδικό του ενδιαφέρον είναι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει δυναμικά την επόμενη περίοδο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και δήλωσε πως θέλει να έτοιμος όταν η ομάδα του, η Μονακό, θα αγωνιστεί στο επόμενο Champions League…

«Πολλοί οπαδοί από τη Μαδρίτη εύχονται να ξεπεράσω γρήγορα τον τραυματισμό μου και να δώσω το παρών στο Μουντιάλ. Μερικοί με ρωτάνε αν έχω συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως πρόκειται απλά για ερωτήσεις. Όπως και να έχει, απαντώ σε όλους ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Είμαι ρεαλιστής. Θέλω μόνο να γίνω καλά και να προσφέρω στο νέο μου κλαμπ, τη Μονακό. Και αν η ομάδα μου εξασφαλίσει την έξοδό της στο Champions League, θέλω να είμαι έτοιμος για του χρόνου. Προς το παρόν, το μόνο που σκέφτομαι είναι να ξεπεράσω γρήγορα τον τραυματισμό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα