Δεν γουστάρει τον Αλέξη

Ως «ολέθριος λάθος» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος, την πρωθυπουργοποίηση του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε: «Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας» «Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά».

Αντιθέτως, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά».

«Εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ’ αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», συνέχισε ο δήμαρχος Στυλίδας και προειδοποίησε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».

Για τον στόχο του νέου κόμματος που ίδρυσε ο κ.Γκλέτσος με το όνομα «Τελεία» οριοθέτησε τον στόχο του στην είσοδο στη Βουλή. «3% αρκεί», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα