“Δεν θα τον παρακαλέσουμε τον Τσίπρα…”

Για μια Ελλάδα που χρειάζεται πολιτική σταθερότητα μίλησε ο Κώστας Καραμανλής που αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα μετά την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι η ΝΔ έχει διανύσει τεράστια απόσταση και οι εκλογές θα είναι ντέρμπι είπε αρχικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών με τη Ν.Δ.. Τόνισε πως το κόμμα του  έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στην Κεντρική Μακεδονία. Εκτίμησε,μάλιστα, πως υπάρχει μια κόπωση στο εκλογικό σώμα και αυτό είναι φυσιολογικό.

Οι πολίτες ψήφισαν πρώτη φορά Αριστερά και η χώρα κατέληξε με ένα τρίτο μνημόνιο είπε.

Σημείωσε πως «κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της χώρας λέγοντας πως σε άλλες χώρες τα δύο μεγάλα κόμματα κάθισαν και συζήτησαν.

Η ΝΔ δεν θα παρακαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα, αν θέλει να έρθει είναι καλοδεχούμενος εάν όχι ας μείνει στην αντιπολίτευση και εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, επεσήμανε την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η Ν.Δ. είναι η παράταξη εκείνη που έχει αποδείξει ότι με μεγαλύτερη επάρκεια και σοβαρότητα μπορεί να διαχειρίζεται την τύχη της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα