Δεν θα τον προλάβουν οι εγχώριοι…

Δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα ο Απόστολος Βέλλιος. Ο επιθετικός του Ηρακλή είναι το πιο «καυτό» όνομα Έλληνα επιθετικού που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, διότι πέραν του ότι κουβαλάει και την εμπειρία της Premier League, είναι εξαιρετικά εύστοχος και αποτελεσματικός στο παιχνίδι του.

Το ίδιο ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστής, όπως ο Γιάννου, ο Μάντζιος και ο Καρέλης, αλλά ο Βέλλιος είναι μακράν πιο οικονομικός (από τον Καρέλη), σε πολύ καλύτερη ηλικία (από τον Μάντζιο) και με περισσότερες εμπειρία (από τον Γιάννου).

Αυτό το πακέτο, κάνει τον Βέλλιο σούπερ επιλογή για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αρκεί φυσικά να ικανοποιήσουν τη διοίκηση του Ηρακλή. Ο Βέλλιος ναι μεν είναι το βαρύ πυροβολικό του «γηραιού», αλλά έχει την τιμή του και στην ΠΑΕ έχουν τις κεραίες τεντωμένες για την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Από Ελλάδα το ενδιαφέρον είναι μέχρι στιγμής θεωρητικό κι αν κάποια ομάδα θέλει να κάνει δυνατό μπάσιμο θα πρέπει να καλύψει τα «θέλω» του Ηρακλή που σίγουρα θα είναι αυξημένα, αν ο διαπραγματευτής είναι ελληνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα