«Δεν ξέρω αν είμαι gay»

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο καλεσμένος της ημέρας στο «Πρωινό mou», την Τετάρτης. Ο διάσημος δημιουργός μόδας μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, για τις σεξουαλικές του επιλογές αλλά και για την εμπειρία του στη φυλακή, όπου παρέμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο.

Για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του, είπε: «Όταν ένας άνθρωπος πορεύεται μόνος του, δεν έχει μία σχέση μέσα στο σπίτι για να τον κατευθύνει -έβλεπα πριν μπούμε την Τζένη πώς σε κοίταζε (σ.σ.: απευθυνόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο)- ζήλεψα πολύ ωραία και πολύ χαριτωμένα. Γιατί, ό,τι και να λέμε, είστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι. Επιτυχημένο σαν δύο ζωές μαζί, ενωμένες. Αυτό σε εμένα για διάφορους λόγους δεν συνέβη κι έτσι εγώ αμύνομαι μόνος μου», είπε ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο ένας άνθρωπος να μείνει μαζί μου. Κανείς, βέβαια, δεν είχε και την υπομονή να με ανακαλύψει. Γιατί εγώ πάντα έτσι ήμουν, δεν είναι ότι άλλαξα τώρα».

Όσο για τις σεξουαλικές του επιλογές αλλά και το αν θα είχε πρόβλημα να δηλώσει ότι είναι gay, είπε: «Αν είχα μία σχέση με κάποιον που τον είχα στο μυαλό μου κάπως σεξουαλικά και αυτό είχε αποπερατωθεί, θα το έλεγα. Με την ίδια έννοια, όμως, έχω ερωτευθεί και ενθουσιαστεί με γυναίκες. Ούτε εγώ δεν ξέρω τι να πω», ανέφερε ο γνωστός δημιουργός μόδας, ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε: «Το θέμα “gay” είναι μια φιλοσοφία ιδιαίτερη. Και να σου πω και κάτι; Και να ήθελα μια μέρα να είμαι (gay), δεν ξέρω… Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε gay club, δεν με εντυπωσιάζει όλο αυτό. Αν κάποιος θέλει να κρύψει ότι είναι gay, θα πρέπει να αποδείξει στον κόσμο ότι είναι άνδρας. Ο ανδρισμός δεν φαίνεται έτσι. Δεν ξέρω πώς θα με κατατάξετε αλλά, συγγνώμη, είμαι πάρα πολύ άντρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα