«Δεν πρόκειται για κλάμα αποδοχής, διαμαρτυρία σε ΚΕΔ και ΕΠΟ»

Τα αυθαίρετα συμπεράσματα του Τύπου που προέκυψαν λόγω της αντίδρασης του Παναγιώτη Μπάλλα, φρόντισε να διαψεύσει ο Ατρόμητος μέσω του υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου, Παύλου Κατώνη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm 103.3, ο 21χρονος μέσος δεν ξέσπασε σε κλάματα ως παραδοχή του πέναλτι που υπέδειξε εις βάρος του ο διαιτητής Μάνταλος αλλά επειδή αισθάνθηκε τύψεις επειδή ενεπλάκη στη συγκεκριμένη φάση.

Μάλιστα, ο κύριος Κατώνης τόνισε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός θα απευθυνθεί σε ΚΕΔ και ΕΠΟ ώστε να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

«Το κλάμα του Παναγιώτη (σ.σ. Μπάλλα) δεν είναι κλάμα αποδοχής, ενώ επίσης ουδέποτε είπε σε συμπαίκτη του (σ.σ. τον Ελίνι Δημούτσο) ότι είναι πέναλτι, όπως γράφτηκε. Πρόκειται για το κλάμα ενός παιδιού – που είναι από τα 14 του χρόνια στην ομάδα – για τη συμμετοχή σε μία φάση που στάθηκε η αιτία του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω δεν είναι κλάμα αποδοχής του πέναλτι. Είχε τύψεις για τη φάση του πέναλτι, όχι γιατί έγινε αλλά διότι ήταν η αφορμή. Πρέπει να το πιστέψτε τε. Μου μίλησε μέσα από την καρδιά του».

«Η σωστή συμπεριφορά των παικτών μας απέναντι στο διαιτητή δεν σημαίνει ότι αποδέχτηκαν το πέναλτι. Υπάρχει πρωτάθλημα και υπήρχε ο κίνδυνος να φάμε κάρτες». Ακόμη ερωτώμενος για το ότι ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε για «εύκολο πέναλτι» και όχι για ανύπαρκτο απάντησε: «Ο πρόεδρος της ομάδας δεν μεμψιμοιρεί. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία την κάνει στα αρμόδια όργανα. Το χειρίζεται ο ίδιος και αύριο(σ.σ. Παρασκευή 14/2) θα απευθυνθεί στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα