Δεν πρόκειται να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ, διαμηνύει η Ρεπούση

Δεν πρόκειται να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ, διεμήνυσε η Μαρία Ρεπούση. Η βουλευτής του κόμματος της Αγίου Κωνσταντίνου μίλησε στο «Bήμα FM» και τόνισε πως “πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικές κομματικές οντότητες”. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές τάσεις ή συνιστώσες, αλλά με δύο διαφορετικά κόμματα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να πει κάτι περί διάλυσης της ΔΗΜΑΡ. «Δεν είναι συνιστώσα. Συνιστώσα σημαίνει ένταξη στον ίδιο κομματικό χώρο, ότι είμαι μέσα στο ίδιο κόμμα και αποτελώ ιδιαίτερη έκφρασή του και φτιάχνω συνιστώσα. Δεν έχουμε να κάνουμε με αυτό», σημείωσε η κ. Ρεπούση.

Επιπλέον διευκρίνισε ότι δεν έχει συζητηθεί σε κανένα όργανο και δεν έχει υποστηριχθεί από κανέναν η ένταξη της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα ενδεχόμενο είναι η αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές και το άλλο είναι η συνεργασία με τους Οικολόγους Πράσινους. Το τρίτο είναι ένα μεγάλο ψηφοδέλτιο με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο κόμμα, με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα