“Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από τις κυβερνήσεις συνεργασίας”

Μονόδρομο θεωρεί τις κυβερνήσεις συνεργασίας ο Κώστας Χρυσόγονος. “Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα κάνουμε κυβερνήσεις συνεργασίας, η ύπαρξη του μπόνους λειτουργεί πολωτικά και δηλητηριάζει τον τόπο με μια λογική ‘’όλα δικά μου ή όλα δικά σου’’” δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Να δείξουν ωριμότητα οι πολιτικές δυνάμεις για να μην έχουμε ακυβερνησία… Ανάγκα και θεοί πείθονται” επισήμανε μεταξύ άλλων.

Όπως πρόσθεσε, ο προτεινόμενος από την κυβέρνηση εκλογικός νόμος έχει λογική και πρότυπο τον αντίστοιχο γερμανικό νόμο που έχει κατώφλι (εισόδου στο κοινοβούλιο) 5%. Πρόσθεσε ότι θα ήταν συνεπέστερο να γίνει τροποποίηση και του αστικού κώδικα για την ψήφο στα 17 έτη.

“Ο ελληνικός λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για να διορθώσουν τις αιτίες που οδήγησαν στην χρεοκοπία. Δεν έχουν λυθεί τα ζητήματα αλλά έχουν γίνει κάποια βήματα” πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής. Πρέπει να κάνει γρηγορότερα και αποφασιστικότερα βήματα όπως στην αντιμετώπιση της οικονομικής παραβατικότητας και στο σοβάρεμα του κράτους για να ορθοποδήσει ο τόπος.

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος απ’ όλα τα ονόματα των υποψηφίων που συμμετέχουν στην διαδικασία για τις άδειες” ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα