Δεν χαλάει του Στραματσιόνι!

Τέλος στην αναμονή για τους φίλους του Παναθηναϊκού που εδώ και… μήνες περιμένουν η ομάδα τους να μπει σε μία νέα προπονητική εποχή. Ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν θα προλάβει το ματς του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός έρχεται με λίγες περγαμηνές, αλλά με κάποια μικρά επιτεύγματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του σημερινού Παναθηναϊκού. Τα δύο κυριότερα είναι ότι πρώτον, απέδωσε τα μέγιστα με τους μικρούς της Ίντερ (και προφανώς υπάρχει ανάγκη στον ΠΑΟ των «ισχνών αγελάδων» να γίνει δουλειά με τους πιτσιρικάδες) και δεύτερον, έχει πάρει την Ίντερ στα μισά της χρονιάς και την έχει διορθώσει σε μεγάλο βαθμό, παίρνοντας παράλληλα τα ντέρμπι με τη Μίλαν.

Προφανώς, υπάρχει μεγάλη ανάγκη στον ΠΑΟ του σήμερα να πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική, όχι τόσο για να μείνει εντός διεκδίκησης του τίτλου, αλλά για να ανανεώσει τον «αέρα» πάνω από το Κορωπί. Στην Ίντερ, βέβαια, ο Στραματσιόνι έπαιζε στην έδρα του, στην Ιταλία και δεν είναι βέβαιο ότι στην Ελλάδα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός, αλλά τουλάχιστον Ιταλοί και Έλληνες δεν είναι και τόσο μακρινοί συγγενείς.

Εντός των επόμενων ωρών ο 39 προπονητής αναμένεται στα γραφεία του ΠΑΟ για τις υπογραφές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα