Δε μένουν στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι»

Τη σχετικά φορμαρισμένη Άντερλεχτ καλείται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο Κονστάν Βαν ντε Στοκ, αφού ξεκινάνε και πάλι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος καλούνται να πάνε με το μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης στο ματς αυτό και να ξεχάσουν την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η Άντερλεχτ με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα Βελγίου δείχνει να είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στο ξεκίνημα της περιόδου. Όχι ότι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά όσο να’ ναι στην έδρα της δείχνει δυνατή. Άλλωστε, είναι η μόνη αήττητη ομάδα εντός έδρας στο Βέλγιο (9 νίκες, 4 ισοπαλίες), ενώ μετρά έξι νίκες στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (στα έξι πρώτα είχε τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες, με τις δύο να έρχονται στις καθυστερήσεις). Αν μάλιστα προσμετρήσει κανείς και τα τρία εντός έδρας ματς για το Europa League (1-1 με Μονακό, 2-1 την Τότεναμ και 2-1 την Καραμπάκ) και τη μία νίκη στο Κύπελλο, τότε στο σύνολο 17 εντός έδρας αγώνων μετρά 13 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον τραυματία Πάρντο και τον τιμωρημένο Ομάρ, ωστόσο η Άντερλεχτ έχει μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς ο 20χρονος Ντεντκοκέρ, το νέο μεγάλο αστέρι του βελγικού ποδοσφαίρου έχει να παίξει ένα μήνα και σε καμία περίπτωση δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Κάρα είναι τιμωρημένος, ενώ και ο Οκάκα ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα