Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο θάνατος του Πρινς: Η υπερβολική χρήση και τα τελευταία ανατριχιαστικά του λόγια

Οργιάζουν οι φήμες και τα ξένα δημοσιεύματα για το τι προκάλεσε τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή. Ο Πρίνς ξημερώματα Πέμπτης βρέθηκε νεκρός στην έπαυλη του στη Μινεσότα, προκαλώντας την απόλυτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους εκατομμύρια θαυμαστές του. Τι πραγματικά έχει συμβεί όμως; Εν αναμονή της έκθεσης του ιατροδικαστή τον γύρο του διαδικτύου κάνει η περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη εβδομάδα.

Οι αμερικάνικες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι την περασμένη Παρασκευή το ιδιωτικό αεροπλάνο του 57χρονου σταρ, επιστρέφοντας στην πόλη του μετά από συναυλία στην Ατλάντα, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μόλιν στο Ιλινόις, προκειμένου να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου φέρεται να είχε κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί του έδωσαν την αποκαλούμενη «save shot» (σωτήρια ένεση) η οποία χορηγείται συνήθως σε άτομα που έχουν κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών .Αν και οι γιατροί συμβούλεψαν τον τραγουδιστή να παραμείνει 24 ώρες στο νοσοκομείο, ο ίδιος και οι συνεργάτες του επέλεξαν να αναχωρήσουν.

Τρεις ώρες αργότερα, μάλιστα, έκανε την εμφάνισή του σε πάρτι στη Μινεσότα, όπου δεν τραγούδησε τελικά αλλά  έκανε την περίφημη πλέον δήλωση ότι «Περιμένετε λίγες ημέρες πριν σπαταλήσετε προσευχές για μένα», φεύγοντας από τη ζωή μερικές μέρες μετά.
Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκαλούν και οι φωτογραφίες του που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, να αναχωρεί από φαρμακείο 15 ώρες πριν τον θάνατό του.

ππππππππππππππππππππ

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα