Διεθνής διάκριση για το πολιτιστικό ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς

Διεθνής διάκριση για το πολιτιστικό ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς καθώς η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποίησε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του,  με το διεθνώς αναγνωρισμένο Πρότυπο EN ISO 9001:2008.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα υποστηρίζει εδώ και 13 έτη τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας με έμφαση στη βιοτεχνική και βιομηχανική τεχνολογία και προωθεί τη σύνδεση του πολιτισμού με το περιβάλλον.

Σήμερα, λειτουργεί ένα δίκτυο 9 θεματικών μουσείων σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας την παράδοση και δίδοντας τους οδηγούς για το μέλλον της βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής της πατρίδας μας. Οι επισκέπτες έχουν ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο αποδεικνύοντας τη κεφαλαιώδη σημασία και την υψηλή πολιτιστική αξία του έργου του Ιδρύματος.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς ΠΕΙΡ -2,78% αφορά το σύνολο του δικτύου των μουσείων.

Η ανάπτυξη και εφαρμογή του ανωτέρου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του Ιδρύματος για τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, αλλά και την προώθηση της σύνδεσης του Πολιτισμού με το Περιβάλλον.

H TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τη συνεργασία της με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και για τη συνεισφορά της στο εξαιρετικά σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί αυτό, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα