“Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε συμφωνία χωρίς αναζήτηση τρόπου εξόδου από την κρίση”

Τα “έψαλλε” ξανά στην κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης αφού την κατηγόρησε πως “αποβλέπει στο να κερδίσει πολιτικό χρόνο”.

«Μερικά από τα μέτρα που υιοθετεί η κυβέρνηση έχουν ληφθεί από το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων, όμως το ότι ο Σύριζα μας οδηγεί σε συμφωνία χωρίς ίχνος ανάπτυξης, χωρίς λέξη για την πάταξη της ανεργίας και χωρίς αναζήτηση δρόμου και τρόπου εξόδου από την κρίση, προεξοφλείται ότι η κυβέρνηση αποβλέπει στο να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο, δηλαδή η κατάρρευσή της να μην έρθει τώρα αλλά λίγους μήνες μετά».
Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, για να καταλήξει:

«Όσοι επιμένουν να μην βλέπουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, όσοι υπονομεύουν την συναίνεση που υποτίθεται ότι προτείνουν, δυστυχώς γι’αυτούς θα έχουν κακό τέλος».

Βολές σε Μάρδα

Σε άλλο σχόλιο, ο εκπρόσωπος τύπου της Ενωσης Κεντρώων εξαπολύει επίθεση στον Δ, Μάρδα, επειδή το κυβερνητικό στέλεχος «ισχυρίζεται ότι Σύροι επιχειρηματίες προσεγγίζουν την Ελλάδα με σκοπό να κάνουν επενδύσεις».

Οπως επισημαίνει ο Γ. Καλλιάνος, «πολλοί που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν προ ημερών, ξεχνούν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ψήφισε τον νόμο-πρόσκληση σε πλούσιους μετανάστες για να γίνουν δεκτοί στην χώρα μας.

Και συνεχίζει: «Τον κατηγορούσαν λοιπόν άδικα, όμως και η επιμονή του κ. Μάρδα να ανήκει σε μια κυβέρνηση που ενώ έχει χάσει το τρένο της οικονομίας ελπίζει σε επενδύσεις τέτοιου τύπου, μας εκπλήσσει. Υποπτευόμαστε ότι μόνο ο εγωισμός του τον οδηγεί να λέει όσα λέει και να πράττει όσα πράττει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα