Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Αναπάντητα ερωτήματα για τις 14 μαχαιριές

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τη δολοφονία της 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, με τον δικηγόρο του πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού, Απόστολο Λύτρα, να προχωρά σε δηλώσεις στον ρ/σ Alpha Radio σε δηλώσεις που μάλλον μπέρδεψαν τα πράγματα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Ζέμπερη, ότι την ώρα του θανάτου της έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β’ νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του. Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», ενώ πρόσθεσε ότι η κατάθεση του πατέρα της άτυχης Δώρας στη ΓΑΔΑ δεν ήταν πολύωρη, αλλά κράτησε δύο ώρες. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός της εξόδου από την πίσω πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου, ο δικηγόρος είπε ότι έγινε με δική του προτροπή, ενώ ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του.

Η τοποθέτηση του συνηγόρου προκαλεί εύλογα ερωτήματα, ενώ ο ίδιος σημείωσε στον ρ/σ Alpha Radio πως «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες». Τέλος, σημείωσε ότι ο Κώστας Ζέμπερης δεν έχει κληθεί για νέα κατάθεση.

«Σκάναραν» την γύρω περιοχή οι αστυνομικοί

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του δολοφόνου που «έριξε» 14 μαχαιριές στην Δώρα Ζέμπερη συνεχίζονται, ενώ κανένα σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί «σάρωσαν» την περιοχή γύρω από το Β’ νεκροταφείο, σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο, ακόμη και σε υπονόμους σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί είτε το όργανο του φόνου το οποίο ίσως θέλησε να ξεφορτωθεί ο δολοφόνος, είτε κάποιο από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης εφοριακού.

Όσον αφορά τον πατέρα της 32χρονης, ο οποίος –πράγμα ασυνήθιστο για μάρτυρα- προσήλθε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του, οι αστυνομικοί εξετάζουν τα λεγόμενα του –ιδίως για το άτομο που είπε ότι επιβιβάστηκε στο ταξί του-, ενώ θα αναζητήσουν υλικό DNA από το όχημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα