Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, με τον δικηγόρο του πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού να προσέρχεται αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ και να καταθέτει νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο Απόστολος Λύτρας, ο πατέρας της εφοριακού, Κώστας Ζέμπερης, την ώρα του φόνου δεν βρισκόταν στο νεκροταφείο αλλά στην περιοχή του Ζωγράφου. Όπως δήλωσε, ούτε ο πατέρας της Δώρας, ούτε ο άλλος οδηγός του ταξί γνώριζαν ότι το όχημα έχει μηχάνημα τηλεματικής. Ο κ. Λύτρας παρέδωσε στην αστυνομία νέα στοιχεία που αποδεικνύουν το άλλοθι του πατέρα και ενδεχομένως θα βοηθήσουν στην έρευνα, ενώ κατέθεσε και παράσταση πολιτικής αγωγής.

Όσον αφορά «τις υπόνοιες που έχουν δημιουργηθεί» για τον πατέρα, ο κ. Λύτρας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Ήταν σε σοκ όταν έκανε τις δηλώσεις και μπορεί να είναι τραγική σύμπτωση, αλλά όντως πέρασε από το νεκροταφείο και πήρε κάποιον από εκεί και τον πήγε στο λόφο Σκουζέ. «Αυτές τις τελευταίες μέρες πραγματικά υπήρχαν πάρα πολλές υπόνοιες για τον πατέρα. Ήταν σε σοκ, δεν είπε ψέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μηχάνημα τηλεματικής
Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής και ο ιδιοκτήτης έχει δύο οδηγούς. «Ο ιδιοκτήτης ανά πάσα στιγμή μπορούσε να βλέπει την διαδρομή που έκανε το ταξί. Ο πατέρας παρέλαβε το ταξί στις 16:55 από τον Κολωνό, δεν συμπίπτει με την ώρα του εγκλήματος. Πέρασε από Ζωγράφου, Καισαριανή και κέντρο. Πελάτη πήρε από την είσοδο του νεκροταφείου στις 18:56». Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε ο δικηγόρος στην αστυνομία κανείς από τους δύο οδηγούς δεν γνώριζε ότι υπήρχε στο ταξί μηχάνημα τηλεματικής, «το είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης για δική του ασφάλεια».

«Από πληροφορίες δικές μου έχουν λήξει οι έρευνες της Αστυνομίας για αυτό το θέμα. Θα συνεχιστούν οι έρευνες στον φιλικό κύκλο και σε άλλα ενδεχόμενα» κατέληξε ο δικηγόρος του πατέρας της εφοριακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα