Δύο νίκες στο 90’ με ένα σωρό πέναλτι

Ο Ολυμπιακός μπορεί. Τα κατάφερε και πέρσι με αντίπαλο την Γιουβέντους, υπέταξε και την Ατλέτικο Μαδρίτης και γενικά εντός έδρας στο Champions League έχει δείξει ότι δεν… κωλώνει πουθενά.

Αυτή τη φορά, βέβαια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πολυβόλο που λέγεται Μπάγερν Μονάχου. Αλλά για μια στιγμή. Τι έχει κάνει η Μπάγερν μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα;  Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδι έχει ισάριθμες νίκες θα πει κανείς… Ναι αλλά τι νίκες; Για να τις εξετάσουμε…

Στην πρεμιέρα νίκησε 5-0 το Αμβούργο, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν είναι κάτι σπουδαίο και συνήθως παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε 1-2 τη Χόφενχαϊμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Την επόμενη αγωνιστική νίκησε 3-0 τη Λεβερκούζεν με δύο πέναλτι, ενώ την τέταρτη αγωνιστική νίκησε πάλι στο 90’, αυτή τη φορά την Άουγκσμπουργκ, με πέναλτι του Μίλερ!

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ομάδα με επίθεση δυναμίτη, αλλά δεν έχει ρολάρει ακόμη και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, αρκεί ο Μάρκο Σίλβα να μελετήσει καλά τα παιχνίδια στα οποία η Μπάγερν δυσκολεύτηκε να νικήσει. Να διαβάσει τα αδύνατα σημεία που έφεραν τους Βαυαρούς πίσω στο σκορ στα δύο παιχνίδια που δέχθηκε σκορ και να δει πως θα καταφέρει να αποφύγει τυχόν πίεση που θα δημιουργήσουν οι Γερμανοί, αν το ματς κυλάει και δεν έχουν το σκορ που επιθυμούν.

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα