Δύσκολες ώρες στον Απόλλωνα

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα Σμύρνης και όχι μόνο επειδή υπάρχει αναμονή αναφορικά με το αν θα συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το «a-sports.gr», ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Σταμάτης Βελλής έχει μεταφέρει μέσω των συνεργατών του πως είτε συνεχίσει είτε όχι η ομάδα στη Super League, ο ίδιος έχει σκοπό να αποχωρήσει από τα διοικητικά των «κυανολεύκων».

Την ίδια στιγμή, η τεχνική ηγεσία δεν συντάσσεται με αυτή τη «γραμμή» και τονίζει ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί με τη Βέροια και να διεκδικήσει την παραμονή της στο γήπεδο.

Ωστόσο, η «φαγωμάρα» δεν σταματά στο θέμα της συνέχισης ή μη στο πρωτάθλημα. Εντός αποδυτηρίων υπήρξαν εξελίξεις καθώς οι… παίκτες καθαίρεσαν τον Αλβάρες από το ρόλο του αρχηγού, αξίωμα που του το είχε δώσει ο ίδιος ο Σάντσες με το που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Νέοι αρχηγοί εκλέχθηκαν με βάση το ρεπορτάζ του «a-sports.gr» οι Δημήτρης Διαμαντής, Γιώργος Δεληζήσης και ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Βάσει αυτών, το μέλλον του Λόρι Σάντσες δεν προβλέπεται επαγγελματικά ευοίωνο αλλά με τον Σταμάτη Βελλή να μοιάζει αποστασιοποιημένος τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα