Είναι ακριβή η «λυπητερή» των εισιτηρίων του Αυστραλιανού tour της Πάολα

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Δεν λέμε η Πάολα τα αξίζει τα λεφτά που παίρνει γιατί είναι μία από τις πιο περιζήτητες Ελληνίδες τραγουδίστριες που όπου και αν εμφανίζεται προκαλεί χαμό. «Άλογο» κούρσας στο πεντάγραμμο, ξεχωρίζει όχι μόνο για τη φωνή της, την σκηνική της παρουσία, αλλά για την άγνωστη φιλανθρωπική της δράση, αφού όπως πολλοί εξομολογούνται για εκείνη, μεγάλο μέρος του νυχτοκάματού της το μοιράζει απλόχερα τους συνεργάτες των εκάστοτε νυχτερινών κέντρων που εμφανίζεται αλλά και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τι συμβαίνει όμως με αυτούς που ζούνε στην Αυστραλία και δεν έχουν τα τόσα χρήματα να διαθέσουν για να πάνε να την απολαύσουν από κοντά κατά της διάρκεια του Αυστραλιανού tour της που ξεκινάει τον Μάιο; Γιατί εδώ που τα λέμε σε καιρούς κρίσης, εντάξει στην άλλη ήπειρο δεν έχουν πρόβλημα, τα εισιτήρια δεν τα λες και φτηνά.

Με αφορμή την επικείμενη περιοδεία της τραγουδίστριας στην Αυστραλία, δημιουργήθηκε από τους συνεργάτες της ένα site που αφορά τη διαφήμιση του tour αλλά και την προπώληση εισιτηρίων.
Στο www.paola.com.au λοιπόν, μπορεί να ενημερωθεί κανείς για τους σταθμούς στους οποίους θα δώσει συναυλίες η Πάολα και τις τιμές των εισιτηρίων, που είναι αρκετά «τσιμπημένες».

Η τουρνέ της θα αρχίσει στις 19 Μαΐου από την Καμπέρα, θα ακολουθήσει εμφάνισή της στη Μελβούρνη την επόμενη ημέρα, στις 21 Μαΐου θα τραγουδήσει στην Αδελαΐδα και στις 26 και τις 27 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη live στο Σίδνεϊ.

Τώρα αν βρίσκεστε στην Αυστραλία και θέλετε να την απολαύσετε, θα πρέπει στο πορτοφόλι σας να έχετε τα εξής χρήματα . Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 139 δολάρια Αυστραλίας (101 ευρώ) για τους όρθιους fans της υπάρχουν εισιτήρια αξίας 190 δολαρίων (138 ευρώ), ενώ τα πιο ακριβά φτάνουν τα 390 δολάρια (283 ευρώ).

Όπως μάλιστα ενημερώνουν οι διαχειριστές του site που προμοτάρει τις συναυλίες της Πάολα, οι περισσότερες εμφανίσεις κοντεύουν ήδη να γίνουν sold out.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα