Εγκυμονούσες εν δράση

Με αφορμή την πιο πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη του κόσμου –που δεν είναι άλλη από αυτή της Κέιτ Μίντλετον– επιλέξαμε τις πιο σικάτες αλλά και καλόγουστες κυρίες της σόουμπιζ που πρόκειται να γίνουν μανούλες.

Τι κι αν η κοιλίτσα τους φουσκώνει, εκείνες δεν πτοούνται και συνεχίζουν να εμφανίζονται σε κοσμικά γκαλά, πάντα κομψές και στην τρίχα. Η Κέιτ Μίντλετον κατά τη γνώμη μας αποτελεί το ιδανικό πρότυπο κομψότητας ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έπονται όλες οι υπόλοιπες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου προσεγμένες οι εμφανίσεις τους. Φυσικά αναφερόμαστε στην Blake Lively η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα παλ κίτρινο φόρεμα της Cruise 2015 συλλογής του οίκου Gucci. Με απλό αλλά άνετο look απαθανατίστηκε η Liv Tyler στους δρόμους της Nέας Υόρκης. Η Zoe Saldana έλαμψε μέσα στο ροδακινί φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε πρεμιέρα του Οκτωβρίου όπου έδωσε το παρών.

Η Milla Jovovich κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στο red carpet του amFAR LA Inspiration Gala, με ένα μοναδικό Donna Karan gown σε κόκκινο χρώμα. H Molly Sims τόνισε την κοιλίτσα της με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που επέλεξε να βάλει στην 21η ετήσια εκδήλωση για τις Γυναίκες που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Η Alicia Keys παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση της ηθοποιού Ruby Dee ντυμένη με ένα μπλε ναυτικό φόρεμα και ασορτί καπέλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα