Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης προτείνει η Μπακογιάννη

Τρίτο πρόγραμμα δανειδότησης για την Ελλάδα “βλέπει” να έρχεται η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως τόνισε σε συνέντευξή της στην Real News. Η βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην συνάντηση της Δευτέρας του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ ζητώντας από τον πρωθυπουργό να επιδιώξει να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

«Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το κλίμα. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ξανά η Ελλάδα, μετά τις εκλογές, είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τη χώρα. Αυτό πρέπει να το ανατρέψει οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, με ρεαλισμό και καθαρές κουβέντες», σημείωσε σε συνέντευξή της στη Real News.

«Βλέπω να έρχεται ένα τρίτο πρόγραμμα δανειοδότησης και προτείνω να υπάρξει μία εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία», συμπλήρωσε.

Για την κυβέρνηση Σαμαρά εκτιμά ότι παρά τα λάθη, το ισοζύγιό της είναι γενικά θετικό. «Από εκεί και πέρα, καμία καταστροφή δεν μπορεί να αποτελέσει δικαίωση για κανέναν», αναφέρει ακόμη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα