Ειρωνική ανακοίνωση της Λαμίας!

Άμεση η παραίτηση του προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου που δήλωσε πως η ομάδα του "στήθηκε"!

Άμεσα και πάλι τα αντανακλαστικά  της διοίκησης της Λαμίας. Αφού πρώτα έβγαλε ανακοίνωση που καταδίκασε τα επεισόδια έξω από το Καυτατζόγλειο πριν από την έναρξη του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΛ και ζήτησε την παρέμβαση της πολιτείας και της ΕΠΟ, στη συνέχεια έβγαλε ειρωνική ανακοίνωση κατά του Ηρακλή.

Με αφορμή την ήττα του γηραιού από τη Λάρισα και τον αποκλεισμό της Λαμίας από τα Play off, η διοίκηση εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση: «Φίλαθλοι της Λαμίας χειροκροτήστε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ, τους εισαγγελείς του, τους παράγοντές του, καθώς και τη μεγάλη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ με την τεράστια ιστορία της…»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου,  Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε αμέσως την παραίτησή του από τη θέση του, τονίζοντας σε ανακοίνωση τα εξής:

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Δευτέρα Συνέντευξη Τύπου, γιατί δεν είμαι πια Πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς πιστεύω ότι το να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνω τον εαυτό μου και τις αξίες μου για τον άνθρωπο και τον αθλητισμό. Κάποια στιγμή όμως θα μιλήσω για όλους και για όλα. Γιατί η Λαμία δεν μπήκε στα play off, ποιοι έστησαν τη Λαμία εντός και εκτός ομάδας… Αυτό οφείλω να το κάνω μόνο για τους αγνούς φιλάθλους της, αυτούς που πίστεψαν στη μεγάλη προσπάθεια που έκανα και όχι σ’ αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία άρχισαν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με ποδοσφαιριστές, να τους χρησιμοποιούν σαν φωτομοντέλα και να γυρίζουν από καφετέριες σε ταβέρνες νομίζοντας ότι έτσι θα αυτοπροβληθούν. Σ’ αυτούς δεν οφείλω τίποτα και δεν θέλω να τους ξέρω…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα