Εμφύλιος στον Ηρακλή

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Ηρακλή. Όσο η μεταβίβαση των μετοχών από τον κύριο Παπαθανασάκη προς την ιταλική εταιρία ή κάποιον άλλο αξιόπιστο αγοραστή καθυστερεί, τόσο βιώνει στιγμές η ομάδα ωσάν αυτές του 2011, που λόγω οικονομικής στενότητας και παρατυπιών έχασε την επαφή με τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ηρακλής έγινε και πάλι ανώνυμη εταιρία πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν δείχνει να έχει εξυγιανθεί οικονομικά, παρά το ότι επέστρεψε χωρίς χρέη. Κι επειδή από την επανασύσταση ως σήμερα η ΠΑΕ δεν είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της στον ερασιτέχνη, ήρθε η στιγμή της αντίδρασης. Ο Γ.Σ. Ηρακλής παύει να παρέχει τις εγκαταστάσεις του στην ΠΑΕ και όχι μόνο αυτό, αμφισβητεί την πραγματική ύπαρξη του «γηραιού» και τον χαρακτηρίζει ΑΕΠΗ, δηλαδή Αθλητική Ένωση Ποντίων Ηρακλής!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει:

«Με έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσεις του κ. Καγιούλη στα ερτζιανά της πόλης ότι δεν μπορεί να του γίνει έξωση από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας γιατί έχει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τον κόσμο του Ηρακλή ότι ο Γ.Σ. Ηρακλής υπέγραψε 20ετή σύμβαση αρχόμενη στις 31/10/2000 και λήγουσα στις 31/10/2020 με την ΠΑΕ Ηρακλής με ΑΦΜ 094054143. Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ Ηρακλής διαλύθηκε το 2012. Από τότε (με την ανοχή μας λαμβάνοντας δύο χρόνια τώρα ψεύτικες υποσχέσεις) στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί η ΑΕΠ Ηρακλής 1908, με την οποία ουδεμία σύμβαση έχει υπογραφεί από μέρους μας. Ενημερώνουμε λοιπόν τον manager–διαχειριστή-υποκατάστατο του κου Παπαθανασάκη ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι νόμιμες διαδικασίες της έξωσης και πολύ σύντομα θα παραλάβει το δικόγραφο. Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς των ακαδημιών του ποδοσφαίρου ότι από αύριο Παρασκευή 07/10/2016 κλείνουν οι εγκαταστάσεις στους Χορτατζήδες μέχρι ο κ. Παπαθανασάκης και οι μπροστινοί του αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Ηρακλή να κωφεύει σε ανακριβείς δηλώσεις μπροστινών και να παραβρεθεί αύριο μαζικά στις 19.00 στη Μίκρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα