Εντός Μαρτίου ανακοινώνει το κόμμα της η Ζωή

Αντίστροφα μετρά πλέον η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη δημιουργία του νέου κόμματός της, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός. Σύμφωνα με όσα γράφει ο σαββατιάτικος Τύπος και η εφημερίδα «Real news» ο αρχικός στόχος της πρώην Προέδρου της Βουλής ήταν να ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας κάτι που τελικά δεν επιτεύχθηκε.

Να σημειωθεί πως η κ. Κωνσταντοπούλου έχει ήδη ενημερώσει για την πολιτική της κίνηση τον κ. Λαφαζάνη- επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας- με την οποία κατήλθε στις εκλογές ότι εντός του τρέχοντος μήνα θα κάνει «πολιτική κίνηση» αλλά θ συνεχίσει να συνεργάζεται και με τη ΛΑΕ.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το «στρατηγείο» της πρώην προέδρου της Βουλής βρίσκεται επί της οδού Αραχώβης, εκεί όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο,παραπλεύρως του γραφείου του πατέρα της, πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κωνσταντόπουλου, επί των ημερών του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε γραμματέας της Νοελαίας του Κόμματος.

Μεταξύ των στενών συνεργατών και βέβαιη συμπαραστάτρια της στο νέο εγχείρημα είναι η επιστήθια πολιτική της φίλη Ραχήλ Μακρή. Νέος επιστημονικός συνεργάτης της Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέλαβε ο Κ. Ζηκογιάννης και υπεύθυνη γραφείου Τύπου η δημοσιογράφος Στέλλα Κεμανετζή. Όσο για το μότο «έχουμε κλείσει με το παρελθόν και στο εξής σχεδιάζουμε το μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα