Επταετές συμβόλαιο στον Στρακόσια η Λάτσιο!

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση της οικογένειας Στρακόσια. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, αλλά και πολλών ακόμη ελληνικών ομάδων, Φώτο Στρακόσια, με 15ετία παρουσία στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας, βλέπει τον γιό του μάλλον να τον ξεπερνά…

Ο μικρός Θωμάς Στρακόσια, γεννημένος το 1995 στην Αθήνα, την περίοδο που ο πατέρας του έπαιζε στον Ολυμπιακό, ανήκει εδώ και χρόνια στην οικογένεια της ιταλικής Λάτσιο η οποία διέγνωσε το ταλέντο του. Ούτε και ο ίδιος δεν θα πρέπει να περίμενε ότι στα 21 του θα γινόταν βασικός στην ανδρική ομάδα της Ρώμης, θα κρατούσε το μηδέν για 200 περίπου αγωνιστικά λεπτά και θα υποχρέωνε τη διοίκηση να τον καλέσει για άμεση αναπροσαρμογή και αύξηση αποδοχών.

Και τι αναπροσαρμογή… Συμβόλαιο μέχρι το 2023, καθώς ως γνωστόν, οι ιταλικές ομάδες αρέσκονται στο να κάνουν μεγάλα συμβόλαια στους ταλαντούχους τερματοφύλακες και να τους παραχωρούν δανεικούς για να πάρουν εμπειρίες. Στην περίπτωση του Θωμά Στρακόσια, όμως, δεν υπάρχουν σκέψεις δανεισμούς γιατί το παιδί «βγάζει μάτια».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα