Ετοιμάζει διπλή… βόμβα!

Διπλή μεταγραφική… βόμβα ενόψει Ιανουαρίου ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των υποστηρικτών του τριφυλιού που μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι από την παρουσία της ομάδας τους στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Όπως αναφέρουν ιταλικές πηγές οι πράσινοι κινούνται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών της Ιντερ που έχουν ελάχιστη συμμετοχή στο φετινό καμπιονάτο αλλά για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρούνται εξαιρετικές λύσεις.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος Φελίπε Μέλο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει 22 συμμετοχές στη σελεσάο κι έχει αγωνιστεί σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους (Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Μαγιόρκα). Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι εύκολη, καθώς έχει πρόταση από σύλλογο των ΗΠΑ.

Πιο προσιτός θεωρείται ο 27χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός Στέφαν Γιόβετιτς, που δεν κατάφερε να παίξει στην αγγλική Πρέμιερσιπ με τη Μάντσεστερ Σίτι και επέστρεψε στην Ιντερ, όπου έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε άκρη (μέσω Στραματσόνι), μίλησε μαζί τους και περιμένει την απάντησή τους, ελπίζοντας πως θα είναι θετική και από τους δύο, καθώς με την απόκτησή τους αλλάζει αγωνιστικά επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα