Ετοιμάζει «μπαμ» με Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για το μεγάλο ντιλ του καλοκαιριού είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 1,2 εκ. ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια, για τον οποίο προορίζει τριετές συμβόλαιο αξίας 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ελληνική ΠΑΕ σε αυτή την προσφορά περιλαμβάνει και μπόνους, επιπλέον χρήματα δηλαδή και στη Βόλφμπουργκ και στον παίκτη σε περίπτωση κατάκτησης δύο στόχων, του πρωταθλήματος ή της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Οι Γερμανοί δεν αναμένεται να ενθουσιαστούν με την πρόταση, αλλά σίγουρα θα τη συζητήσουν, καθώς το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια λήγει του χρόνου και τότε θα φύγει ελεύθερος. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ τον πούλησε στους Γερμανούς με 4.000.000 ευρώ.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει μία τέτοια επιστροφή, καθώς ο Πορτογάλος έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως αριστερό εξτρέμ και θα επιστρέψει (αν ολοκληρωθεί η συμφωνία) ως δεξί μπακ-χαφ! όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για πολυθεσίτη πολυτελείας και μεγάλη μετεγγραφή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς είναι ακόμη 31 έτους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα