Ευθεία σύγκρουση Σέρχιο Ράμος με Ράφα Μπενίτεθ

Σε ευθεία σύγκρουση οδηγούνται οι σχέσεις του αμυντικού της Ρεάλ Σέρχιο Ράμος και του προπονητή των Μαδριλένων, Ράφα Μπενίτεθ, με αφορμή το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας κόντρα στην Ατλέτικο.

Ο Μπενίτεθ αναφέρθηκε στο λάθος του Ράμος, το οποίο απέφερε το πέναλτι που κέρδισε και… έχασε ο Γκριζμάν, προκειμένου να δικαιολογήσει την αντικατάστασή του, για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του, δηλώνοντας ωστόσο ότι και οι αλλαγές του προπονητή του ήταν λανθασμένες!

«Καλά είναι να συζητάμε για το δικό μου λάθος, όμως κάτι πρέπει να πούμε και για τις λάθος αλλαγές του Μπενίτεθ. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά κανείς δεν το κάνει σκόπιμα. Το δικό μου λάθος δεν έχει να κάνει καθόλου με το τελικό αποτέλεσμα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους, παίκτες και προπονητές. Τα λάθη στην καριέρα μου με έκαναν καλύτερο. Ήταν ένα χαζό λάθος και αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε μακρύτερα», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο διεθνής αμυντικός της «βασίλισσας», αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του προπονητή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα