Ηλίας Βαλάσης: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα για τα ως προς το ζην

 

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του από το πρώτο Survivor που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και τότε είχε απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ. Στη συνέχεια ο Ηλίας Βαλάσης αποφάσισε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, αφού παντρεύτηκε και έγινε πατέρας.

Μπορεί να ασχολείται με το θέατρο ως πρωταγωνιστής στον «Αγριο σπόρο» που ανεβαίνει για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Επί Κολωνώ» όμως για τα προς το ζην μιας και δεν κερδίζει όσα θα έπρεπε, δουλεύει από τον περασμένο Οκτώβριο ως σερβιτόρος σε καφετέρια γνωστής αλυσίδας, στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας.

«Ας ξεκινήσουµε λέγοντας ότι δεν παίζω στοιχήµατα, γιατί δεν επιτρέπονται σε… µικρά παιδιά! Εγώ είµαι… ανήλικο ακόµα (σ.σ.: γελάει). Για να σοβαρευτούµε όµως, θα σου απαντήσω πως είναι ένας τρόπος επιβίωσης, µιας κι όπως είναι γνωστό, από το θέατρο δεν βγάζεις λεφτά. Ξεκίνησα να δουλεύω στην εν λόγω αλυσίδα από τον Οκτώβριο και είµαι πολύ ευχαριστηµένος και µε τη διεύθυνση και µε τους συναδέλφους µου», εξομολογήθηκε στη Real.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα