Ηρακλάρα τα βλέπω όλα μπλε!

«Τώρα η μουστάρδα είναι μπλε, είναι μπλε, είναι μπλεεε», τραγουδούν οι φίλοι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, λίγες εβδομάδες πριν επισημοποιηθεί η επάνοδος της ομάδας στη Super League.

Ένας συνεταιρισμός τροφίμων στη Θεσσαλονίκη με ιδιοκτήτη ένθερμο φίλο του «γηραιού» έβγαλε στην αγορά την μ πλε μουστάρδα, δημιουργώντας ένα παράλληλο σύμπαν πλάι στην κλασική τριχρωμία άσπρου, κίτρινου, κόκκινου που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το κέτσαπ!

Η βιομηχανία που έβγαλε την πρωτότυπη αυτή μουστάρδα στην αγορά εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση: «Η ΜΠΛΕ μουστάρδα είναι πλέον γεγονός!Το “τα βλέπω όλα μπλε” μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση και ακόμα και η μουστάρδα παίρνει το χρώμα του ΗΡΑΚΛΗ! Με γεύση που συναρπάζει δημιουργώντας μπλε χαμόγελα δίνει ακόμα περισσότερο μπλε χρώμα στην κάθε μας μέρα! Σε συνεργασία με τη Βιομηχανία τροφίμων CONDITO ΑΕΒΕ και τον κ. Μωραΐτη Κώστα, υποστηρικτή του ΗΡΑΚΛΗ, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κοινό».

Το νέο αυτό κυανό προϊόν θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ δεν επαληθεύονται ακόμη οι φήμες για μπλε φράουλες και πίτσες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα