Ηρακλής: Αισιόδοξος για πρόκριση επί της ΑΕΚ ο Ρομάνο

Μπορεί το 4-1 του πρώτου αγώνα να είναι βαρύ σκορ, ωστόσο ο Ντιέγκο Ρομάνο εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει την ανατροπή και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena, ο ξένος παίκτης του «Γηραιού» αναφέρθηκε τόσο στη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ, όσο και στον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ, την Πέμπτη, για το κύπελλο Ελλάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σημαντικές οι βραβεύσεις για έναν ποδοσφαιριστή. Το πιο σημαντικό στη δουλειά μας είναι η αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος, ειδικά τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πάντα είναι καλό να έρχονται παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Τελευταία δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας. Μακάρι να βοηθήσουν και να μπουν στο κλίμα. Θέλουμε να προκριθούμε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ήταν άσχημο το ξέρουμε αλλά έχουμε ρεβάνς και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και μπορούμε να περάσουμε. Εμείς ξέραμε ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Από τη Football League στη Super League με πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί και θα είναι πιο πάνω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα