Η άφιξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας από νωρίς το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδος), έχοντας μπροστά του ένα φορτωμένο πρόγραμμα, με επαφές με ξένους ηγέτες το επόμενο εξαήμερο.

Τον πρωθυπουργό περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμείνει, ομογενείς, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους χαιρέτισε φτάνοντας, όπως μετέδωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο Mega, ενώ στο λογαριασμό του στο Twitter δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία.

Βίντεο από την άφιξη του πρωθυπουργού και τις ολιγόλεπτες συνομιλίες που είχε στο λόμπι του ξενοδοχείου δημοσίευσε το greekreporter

Εως την Παρασκευή, οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα, ο κ. Τσίπρας θα έχει σειρά συναντήσεων με ξένους ηγέτες. Με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει «κλειστεί» κατ’ ιδίαν συνάντηση και ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο στο δείπνο που θα παραθέσει ο τελευταίος προς τιμήν των ξένων ηγετών.

Ο κ. Τσίπρας, θα έχει όμως συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι, όπως και μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, όπως και μεταξύ άλλων με τους Προέδρους της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Βραζιλίας, του Ισημερινού και της Παλαιστίνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα