Η ελληνική showbiz θρηνεί το χαμό του Παντελίδη

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σοκ της είδησης του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σκόρπισε θλίψη στους κύκλους της ελληνικής showbiz. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, είτε ήταν φίλοι του άτυχου τραγουδιστή, είτε όχι, έσπευσαν να αφιερώσουν μερικές αράδες στον αδικοχαμένο 33χρονο.

Πολλοί από αυτούς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον Παντελίδη, άλλοι είχαν μία τυπική γνωριμία, ενώ κάποιοι ακόμα δεν τον γνώριζαν καθόλου. Ωστόσο, άπαντες είναι συντετριμμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το δεχτείς έτσι απλά.

Όταν μάλιστα, μία ημέρα πριν πολλοί τον κατηγορούσαν για το τραγούδι του ανέφερε μία γυναίκα να τριγυρνά στα Κατεχόμενα. Ήταν μάλιστα, τόση η στεναχώρια του τραγουδιστή για το σάλο που προκλήθηκε πίσω από την φράση «δεν σεβάστηκε τους Κύπριους», που ο Παντελής Παντελίδης αναγκάστηκε να αποσύρει το τραγούδι.

Σ’ αυτό στάθηκε και η Νίνα Λοτσάρη, γράφοντας στο προφίλ της στο Instagram: Το πιο πρόστυχο είναι ότι όσοι χθες τον βρίζανε στα πάνελ για τον στίχο ενός τραγουδιού σήμερα είχανε κατεβασμένα τα μούτρα! υποκριτές!!!!

ninalotsa

Μαύρο φόντο επέλεξαν ο Αντώνης Ρέμος και η Μαριάντα Πιερρίδη, γράφοντας από δύο λέξεις για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, ενώ ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μία φωτογραφία με το γνωστό R.I.P (σ.σ. rest in peace), που στα ελληνικά σημαίνει αναπαύσου εν ειρήνη.

pierridi

remos

vrettos

Από την πλευρά της, η Κλέλια Πανταζή έγραψε ένα μικρό σχόλιο, ζητώντας απ’ όλους να ζουν την κάθε στιγμή, σαν να είναι η τελευταία…

«Μα για φαντάσου.. Η ζωή μας υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά με τον πιο άσχημο τρόπο ότι τη μια στιγμή είσαι και την άλλη όχι.. Όχι άλλα τροχαία.. Είναι αδιανόητο..
Γι’ αυτό μην στεναχωριέστε για ΤΙ ΠΟ ΤΑ..
Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία..
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους..
Το δικό μου αγαπημένο τραγούδι.. Τα σχοινιά σου..

pantazi

Με μία κοινή τους φωτογραφία, τον αποχαιρέτησε η Θωμαή Απέργη, ενώ εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του και στο Twitter.

apergi

Η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να κλαίει, την Φαίη Σκορδά ιδιαίτερα θλιμμένη και την Ναταλία Γερμανού να μονολογεί «Α ρε Παντελή, α ρε Παντελή».

Συντετριμμένη και η ‘Ελενα Παπαρίζου η οποία έγραψε μεταξύ άλλων: “Παντελή μου, καλό σου ταξίδι… Έλενα”.

paparizou

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα