Η επιβεβαίωση της «Α» για το παρασκήνιο του χωρισμού της Ηλιάκη (βίντεο)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Οριστικά τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη. Μπορεί σήμερα η παρουσιάστρια να το παραδέχτηκε και δημόσια, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά η εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ» που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο 21/22 Ιανουαρίου είχε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το έντονο παρασκήνιο που οδήγησε στον χωρισμό.

Αν και πριν από δύο μήνες έδειχναν να έχουν ξεπεράσει τον πρώτο τους χωρισμό και να επιδεικνύουν στα φώτα της δημοσιότητας την επανασύνδεσή τους, κάνοντας πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις για δεύτερη φορά τα ίχνη της Μαρίας Ηλιάκη και του αγαπημένου της Νεκτάριου Γαλίτη, ξαφνικά χάθηκαν, μαζί και με τον έρωτά τους. Βάσει αυτών που μεταφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, η νέα ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους δεν ευδοκίμησε.
Σε συνδυασμό με κάτι φήμες που ξέσπασαν και ήθελαν τον επιχειρηματία να διασκεδάζει κρυφά με άλλη αιθέρια ύπαρξη την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων σε στέκι στον Πειραιά, δεν ήθελε και πολύ να θυμώσει η παρουσιάστρια, που φέρεται να είναι αυτή που πήρε την τελική απόφαση να ξαναχωρίσουν.

Η Μαρία Ηλιάκη που βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Ελένη», παραδέχτηκε πώς ναι χώρισε αλλά είναι καλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα