Η Ιαπωνία έδειξε τα δόντια της, 3-1 την Κόστα Ρίκα

Μία πρώτη γεύση από τη δυναμική της Ιαπωνίας πήραν ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του, οι οποίοι παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, κόντρα στην Κόστα Ρίκα του Τζόελ Κάμπελ.

Οι Ιάπωνες, απέναντι στην επίσης… μουντιαλική αντίπαλό της, παρουσίασε αρκετά θετικά στοιχεία και επικράτησε άνετα με 3-1. Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι παρέταξε τους ποδοσφαιριστές με 4-2-3-1. Η απόδοση του συστήματος ήταν μέτρια κατά τη διάρκεια του πρώτου 45άλεπτου, αλλά με τις αλλαγές που έγιναν στην επανάληψη ξεμπλόκαρε και είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη τριών τερμάτων.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε με τον Μπράιαν Ρουίς, για να γίνει η ολική ανατροπή από τους Ιάπωνες, με τα γκολ που σημείωσαν οι Γιασουχίτο Εντό, Σίντζι Καγκάβα και Γιοσιχίρο Κακιτάνι στο δεύτερο μέρος. Ο Τζόελ Κάμπελ ξεκίνησε βασικός στην 11άδα της Κόστα Ρίκα και έγινε αλλαγή στο 84’.

Ο Ιταλός εκλέκτορας των Ιαπώνων, Αλμπέρτο Τζακερόνι, παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Καβασίμα, Ουσίντα, Κόνο, Μορισίγκε, Γιοσίντα, Γιαμαγκούτσι, Αογιάμα, Χόντα, Οκούμπο, Οζάκο, Καγκάβα. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σακάι, Ναγκαμότο, Εντό, Οκαζάκι και Κακιτάνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα