“Η ιστορία με τα αντίμετρα είναι το καλύτερο παραμύθι”

Και επισήμως πλέον τα νέα μέτρα του Πολυνομοσχεδίου είναι νόμος του Κράτους. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στη ψηφοφορία της Πέμπτης και επιτέθηκε στη κυβέρνηση λέγοντας πως “θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία και ότι σχεδιάζει να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς, ενώ  χαρακτήρισε τα αντίμετρα ως το καλύτερο παραμύθι και από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Ασημακοπούλου επιτέθηκε στους κ. Τσίπρα και Καμμένο, τονίζοντας ότι έχουν πει τα πάντα την τελευταία διετία και δεν έπραξαν τίποτα από αυτά ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτική στάση στο θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, επισημαίνοντας ότι αυτό επετεύχθη επειδή ξεζούμισε το λαό και επειδή δεν πληρώνει τίποτα ως κράτος.

“Ο Μητσοτάκης θα είναι καλός πρωθυπουργός, δεν θα σκίσει τα μνημόνια”
Αναφερόμενη στον κ.Μητσοτάκη, η βουλευτής της ΝΔ είπε πως «θα είναι καλός πρωθυπουργός, καθώς είναι καλός διαχειριστής, δεν θα σκίσει τα μνημόνια και τις συμφωνίες αλλά θα βάλει σε μια τάξη τα πράγματα».

Σε ερώτηση τι έχει αλλάξει στη ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα.Ασημακοπούλου είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μια διάθεση εκσυγχρονιστική ως προς τη λειτουργία της ΝΔ, πως είναι τολμηρός σε αυτά που θέλει να προωθήσει και δεν φοβάται το πολιτικό κόστος.

Επιπλέον, ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει γίνει καμία επένδυση σημειώνοντας πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτές θα προχωρήσουν πιο γρήγορα καθώς όπως είπε, οι επενδυτές έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα