Η Μάντσεστερ ανακοινώνει τον Special One

 

Θα είχε ήδη ανακοινωθεί από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά αυτό θα συμβεί σε λίγες μέρες ή ώρες, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτει νέος όρος από την πλευρά του Πορτογάλου.

Κι ενώ οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο χρονικό διάστημα του συμβολαίου, τα χρήματα και το ποσό της αποζημίωσης, ο Μουρίνιο ζητά ειδικούς όρους σχετικά με το αυτοκίνητό του και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του ονόματός του.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει συγκεκριμένο αυτοκίνητο (λόγω προσωπικής του χορηγίας) και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να παρακάμψουν κάποια θέματα με τη Chevrolet που είναι επίσημος χορηγός της Γιουνάιτεντ και απαιτεί ο προπονητής να οδηγεί δικό τους αυτοκίνητο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν κάπου στη μέση, δηλαδή να αναγκάσουν τον Μουρίνιο να έρχεται και να πηγαίνει στο γήπεδο με Chevrolet τουλάχιστον στα παιχνίδια της ομάδας ή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις!

Επίσης, ο Μουρίνιο θέλει να αποφασίζει ο ίδιος για την εκμετάλλευσή του ονόματός του και να μετέχει σε… διαφημιστικά σποτ συγκεκριμένων προϊόντων μόνο αν ο ίδιος συμφωνεί και όχι υποχρεωτικά βάση συμβολαίου. Τώρα αν θα χαλάσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τέτοια μη αγωνιστικά θέματα δεν το γνωρίζουμε, πάντως ο Μουρίνιο ξεκινά ελαφρώς ιδιόρρυθμα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα