Η Παρί «αρπάζει» από τη Μάντσεστερ τον Μουρίνιο

Το κόλπο γκρόσο με την… αρπαγή του Ζοσέ Μουρίνιο μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχειρεί η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κόκκινους διάβολους», αλλά δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της βρετανικής ομάδας. Το τελευταίο διάστημα, δε, έχουν δημιουργηθεί «σύννεφα» στην ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο Μουρίνιο δέχεται κρούσεις από άλλες ομάδες, όπως λόγου χάρη η Παρί, και επιθυμεί διασφάλιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο δέχθηκε επίσημη κρούση από τους Παριζιάνους, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να αντικαταστήσουν τον Λοράν Μπλαν, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Champions League, από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι ιδιοκτήτες της Παρί κάλεσαν στην πόλη του Φωτός τον μάνατζερ του Μουρίνιο, Χόρχε Μέντες και του ανέλυσαν το πλάνο τους, προσφέροντας ένα αστρονομικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο.

Ο Λοράν Μπλαν επέκτεινε κατά τρία χρόνια, πέρυσι το καλοκαίρι, τη συνεργασία του με την Παρί, ενώ έχει κατακτήσει για τέσσερα σερί χρόνια το πρωτάθλημα στη Γαλλία. Παρόλα αυτά, η αποτυχία στο Champions League, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί βασικό στόχο της διοίκησης, ώθησε τον πρόεδρο Νασέρ αλ Κελαϊφί, να έρθει σε επαφή με τον Μουρίνιο και να του προτείνει συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα