«Η Πολιτεία κατά της Διαφθοράς»

Ο Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Ιωάννης Τέντες, διοργανώνει σήμερα εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτεία κατά της Διαφθορά : Η αναγκαιότητα μιας Εθνικής Στρατηγικής».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 πμ. στη Βουλή των Ελλήνων (Αίθουσα 223 «Προέδρου Αθανασίου Κων/νου Τσαλδάρη»).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ. κ. Νικόλαος Κλαμαρής, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας στο Τμήμα Νομικής του ΕΚΠΑ & Mέλος του Συμβουλευτικού Σώματος του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς και Νίκος Πασσάς, Καθηγητής Εγκληματολογίας και Ποινικής Δικαιοσύνης στο Northeastern University της Βοστώνης, ΗΠΑ.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Ελληνικής Βουλής και συζήτηση. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τοποθετηθούν οι δυνάμεις αυτές στο κρίσιμο ζήτημα της διαμόρφωσης μιας Εθνικής Στρατηγικής κατά της Διαφθοράς, που αποτελεί την πρωταρχική και θεμελιώδη αρμοδιότητα του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα