Θέλει να παίξει έναν χρόνο ακόμη ο Ντελ Πιέρο!

Φρένο στα σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει την ενεργό δράση, έβαλε με δηλώσεις του ο 39άχρονος Ιταλός σούπερ σταρ, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, δηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Ντελ Πιέρο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Sidney FC μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο πρωτάθλημα Αυστραλίας και επέστρεψε στην Ιταλία, συζητώντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ας δούμε τι δήλωσε:

«Δεν νομίζω πως θα αποσυρθώ. Μπορεί να έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αυστραλία, αλλά μέσα στα πλάνα μου είναι να αγωνιστώ ξανά. Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσω ποιες ευκαιρίες έχω μπροστά μου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ακολουθώ το πάθος μου από τότε που ήμουν 19 χρονών και το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω. Νομίζω πως είμαι σε καλή κατάσταση για να παίξω για άλλον έναν χρόνο. Όταν φτάνεις στο τέλος δεν είναι και τόσο εύκολο να καταλάβεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα, επειδή έχεις περισσότερες επιλογές εκτός γηπέδων, απ’ ότι εντός αγωνιστικών χώρων. Το επόμενο διάστημα θα καθίσω με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου να τα συζητήσουμε όλα και να πάρουμε μία απόφαση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα