Θέλει πίσω τον Σουηδό της η Μίλαν

Η αναστύλωση της Μίλαν είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση του συλλόγου, όποια κι αν είναι αυτή μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Είτε μείνει η υπάρχουσα κατάσταση, είτε αναλάβει ο Ταϋλανδός μεγιστάνας Μπι, ο στόχος της επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς θα είναι κοινός.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν θέλει να πάρει πίσω τον σπουδαίο Σουηδό επιθετικό, για να του προσφέρει ηγεμονικό διετές συμβόλαιο της τάξης των 14.000.000 ευρώ, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του όπως του αρμόζει σε ένα μεγάλο σύλλογο.

Ο Ζλάταν δεν θέλει να μείνει στη Γαλλία, όχι επειδή δεν περνάει καλά στο Παρίσι, αλλά επειδή νιώθει πως δεν τον καλύπτει πια η γαλλική λίγκα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα επιδιώξει να αποχωρήσει σαν φίλος από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται να αποδεχθεί τελικά την πρόταση της Μίλαν, εάν και εφόσον αυτή υλοποιηθεί.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Ιμπραήμοβιτς στα 33 του φυσικό ηγέτη μίας ομάδας που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να θυμίσει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το πόσο βαριά είναι η φανέλα της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα